UNG projektledare sökes

Vi söker en UNG projektledare till vårt ungdomsprojekt!

UNG projektledare till SydostLaeder

 

SydostLeader är en ideell organisation som lyder under Jordbruksverket och arbetar med skärgård- och landsbygdsutveckling i 14 kommuner belägna i sydöstra Sverige. Genom Leadermetoden, där privat, ideell och offentlig sektor samarbetar, kan organisationer ansöka om stöd för utvecklingsprojekt.

Vi söker nu en ung projektledare, mellan 18-29 år, som kan vara med och inspirera fler unga att delta i samhällsutvecklingen i sydost. Du ska tillsammans med ledningen för SydostLeader vara med och skapa ett nätverk för unga i sydost genom att besöka platser i vårt område, berätta om projektet och rekrytera medlemmar till nätverket. Tillsammans skapar ni sedan en plan för hur ni skall göra nätverket intressant och bli en stabil organisation i sydost.

Du som projektledare brinner för samhällsutveckling och är kanske engagerad i en eller flera organisationer, gillar att träffa nya människor och skapa nya kontakter. Du är en inspirerande person som har lätt för att peppa andra. Du har tillgång till bil och har B-körkort. Du bör ha genomförandekapacitet, eget driv och administrativ förmåga.

Det är en fördel om du har jobbat som projektledare eller i projektform innan, men det är inget krav.

Anställningen är en projektanställning om 75% med start 2024-04-01 och pågår till 2025-03-31

Vi tar emot och handlägger ansökningar löpande men vill ha din ansökan senast 2024-02-29

 

Ansökan samt CV och personligt brev skickas till;

info@sydostleader.se

 

För information om projektet eller tjänsten kontakta SydostLeaders verksamhetsledare Susanna Bondesson. susanna@sydostleader.se, 070-2312317.

 

       

Kontakt

Susanna Bondesson

Verksamhetsledare
susanna@sydostleader.se

.

Ansök om projektstöd

Ansökan är uppdelad i två steg och görs elektroniskt med e-legitimation. Den innehåller alltid grundläggande uppgifter om den sökande, projektet och budget samt uppgifter för uppföljning.

Gå till ansökan